Bospark De HeivlinderBospark De Heivlinder

Ons huisje bevindt zich op Bospark de Heivlinder dat op één van de mooiste plekjes van de Veluwe ligt. Vanaf het park loopt u zo de Ermelose hei op die nog begraasd wordt door een schaapskudde of het prachtige Speulder- en Sprielderbos in, één van de oudste bossen van Nederland dat ook wel het Bos van de dansende bomen genoemd wordt. Een oase van rust en een ideale omgeving om te ontspannen.

In het park staan vakantiehuisjes in de vorm van verschillende modellen boerderijtjes. Ieder huisje heeft zijn eigen karakter waardoor het geheel niet massaal overkomt. Bij de indeling van het park is rekening gehouden met het behoud van het natuurlijke karakter van de omgeving. De huisjes zijn op speelse wijze neergezet en door de grote hoeveelheid aan bomen en stuiken heb je geen directe inkijk en privacy op je eigen plekje.


Bospark De Heivlinder         Bospark De Heivlinder


Receptie

De receptie van het park evenals het kleinschalige Beauty & Wellnesscentrum bevinden zich in een sfeervol huis in boerderijstijl. Bij de receptie kun je informatie over park en omgeving opvragen, fietsen huren, verse broodjes bestellen voor een heerlijk ontbijt of een krant of streekproducten zoals jams etc. kopen.


Beauty & Wellnessfaciliteiten

In het Beauty & Wellnesscentrum zijn verschillende arrangementen en behandelingen mogelijk zoals voet- en gezichtsbehandelingen en massages. In de loop van het jaar komt hier ook nog een sauna, hot tube en stoombad.

Paard

Paarden

Voor paardenliefhebbers is de omgeving ideaal door de vele ruiterpaden. Heel bijzonder is dat u uw eigen paard kunt meenemen! Op het park zijn hiertoe alle faciliteiten zoals paardenboxen en voldoende weide gang aanwezig.


Speelweide

Voor kinderen is er een groot speelveld met schommels, een wipwap, een speelhuisje met glijbaan, een zandbak, een speeltreintje, een klimtoestel en een tafeltennistafel. Verder zijn er fietsjes en een skelter om mee rond te rijden en voor de ouders bankjes waar je op kunt zitten om de kinderen in het oog te houden.